• Timo Vesala aloittaa Vimpelin Yrittäjien puheenjohtajana vuoden alussa.
  • Juhlassa luovutettiin ansiomerkkejä pitkäaikaisille yrittäjille.

Vesala valittiin puheenjohtajaksi

TIMO Vesala on Vimpelin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja toimikaudella 2020. Hänet valittiin Susanna Korkiatuvan seuraajaksi yhdistyksen syyskokouksessa.

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Mikko Liikala ja Miko Mäenpää. Uutena hallitukseen valittiin Samuli Salmela.

–Päätös kirpaisi, mutta tässä kohtaa haluan keskittyä oman osaamisen kehittämiseen, kertoi Korkiatupa. –Päällimmäisenä toimikaudesta ovat jääneet mieleen hienot tapahtumat ja upeat ihmiset.

Hän jatkaa edelleen yhdistyksen hallituksessa. Muut jäsenet ovat Jari Lakaniemi, Ulla Laakso, Janne Metsälä, Tuija Pokela, Petteri Pyhälahti ja Esa Salmela sekä asiantuntijajäsenenä Vesa Alanko-Luopa.

Yhdistyksessä oli vuoden alussa 80 jäsentä, joista kolme seniorijäseniä.

Ensi vuoden toimintasuunnitelmassa on muun muassa hankintailta yhdessä kunnan kanssa, yhteistyötapahtuma Vedon kanssa, pesäpallofestivaaliin osallistuminen, Vipinämarkkinat ja vuoden positiivisimman valinta, avoimet ovet Teollisuusmäellä ja aamupalatilaisuuksia.

YRITTÄJIEN 50-vuotisjuhlassa Vimpelin Voima Oy:lle luovutettiin vuoden yrittäjä -tunnustus. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Janne Kangasaho sekä hallituksen puheenjohtaja Kari Niemi. –Ollaan nöyrästi tehty töitä vimpeliläisten hyväksi. Täällä on ollut hyvä toimia, kiitteli Niemi Yrittäjiä palkinnosta henkilökunnan ja hallituksen puolesta.

Kultaiset yrittäjäristit yli 20 vuoden yrittäjätoiminnasta luovutettiin Helmi Ahoselle, Eila Lakaniemelle, Marko Mäenpäälle, Esa Salmelalle, Lasse Vanhamäelle. Yrittäjäristin timanttiristin 30 vuoden ansioista yrittäjänä saivat Tiina Jukantupa, Jari Lakaniemi, Jouni Niemelä, Pekka Puhto, Seppo Tuomisalo ja Arto Vanhamäki, Timanttiristin 40 vuoden yrittäjyydestä Jari Ylinen ja Tapio Ylinen.

* korjattu 17.11.2019 klo 12.50: hallituksen kokoonpano

Jaa juttu: