Peltisepänliike Arto Turja on Alajärven vuoden yritys

Toimitusjohtaja Arto Turja sekä yrityksessä työskentelevät Eini Turja, Jani Turja, Jon-Markus Turja, Tomi Turja ja Jukka Turja vastaanottivat vuoden yritys -palkinnon.
Alajärven Yrittäjät kokousti perjantai-iltana hotelli-ravintola Alvariinissa. Samassa yhteydessä luovutettiin yhdistyksen vuoden yritys -palkinto sekä kaksi kultaista Yrittäjien ansioristiä.

Alajärvellä vuoden yrityksenä palkittiin Peltisepänliike Arto Turja Oy. Vuonna 1988 perustettu peltisepänliike on perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä seitsemän työntekijää. Järviseudun lisäksi yritys toimii laajalti Etelä-Pohjanmaalla ja Vaasan seudulla.

Suomen Yrittäjien myöntämillä kultaisilla Yrittäjäristeillä palkittiin yli 20 vuoden yrittäjänä toimimisesta Timo Pitkäkangas (Rakennusliike Pitkäkangas Oy) ja Kari Toppinen (Rakennuspalvelu Kari Toppinen Ky).

Kevään kokouksessa luovutettiin kultaiset yrittäjäristit Veli-Matti Raja-aholle (V-M Raja-aho ky) sekä Jyrki Tuomelalle (Arkkitehtitoimisto Tuomela Ky), yli 20 vuoden yrittäjäurasta. Hopeisen järjestöansiomerkin sai Jukka Salmenautio ja pronssisen Mervi Hyvönen sekä Toni Harjula.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.