Ankkuri Vedon kakkospelinjohtajaksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ankkurin toimenkuvaan kuuluu talvikaudella myös Vedon lajivalmennus. 38-vuotias Ankkuri toimi viime kaudella Jymy-Jussien A-poikien pelinjohtajana ja kaudella 2018 hän oli mukana Alajärven Ankkureiden pelinjohdossa.

Ankkuri oli jo ajatellut, ettei ole lajin kanssa enää missään tekemisissä, mutta mieli muuttui, kun Vedosta otettiin yhteyttä. – Pienen mietinnän jälkeen päätin, että kerran vielä. Täytyy sanoa, että pesiskärpänen on herännyt minussa uudestaan. Homma on lähtenyt erittäin hyvin liikkeelle, ja minut on otettu hyvin vastaan.

Erittäin motivoitunut ja laadukas joukkue, jonka tavoite on pelata hyvistä sijoituksista ensi kesänä, ilahduttaa Ankkuria. –On itselle kunnia-asia päästä kokemaan Saarikentän tunnelma aitojen sisäpuolelta ja olla osa niin hienoa pesisyhteisöä, kuin Vimpelissä on.

Joukkueelle hän kokee voivansa antaa uudenlaisen persoonan ihmisläheisen työskentelytapansa myötä sekä uusia asioita myös treeneihin.

Ankkuri asuu Vimpelissä ja työskentelee Vimpelin Teollisuusmaalaamossa. –Työkuvio oli ratkaisevassa roolissa miettiessäni, lähdenkö hommaan mukaan. Kiitos kuuluu pomolleni Lehdon Rikulle.

Ankkuri on toiminut pelaajauransa jälkeen myös personal trainerina, mutta tätä nykyä hän vastaa Vedon joukkueen treenaamisen lisäksi lähinnä omiensa ja puolisonsa treeneistä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.