Työ etsii tekijäänsä -hanke on käynnistynyt

Julkaistu:

Aihe:

Hankkeessa kunnista ovat mukana Alajärvi, Vimpeli, Soini, Lappajärvi, Evijärvi, Kyyjärvi ja Perho.

Hanke on syntynyt alueen kärkiyritysten työvoiman tarpeesta. Toimenpiteiden avulla pyritään näyttäytymään kilpailukykyisenä ja kiinnostavana alueena asukkaille ja alueelle muuttoa harkitseville uusille asukkaille sekä sellaisille, jotka eivät tiedä alueesta. Hankkeen avulla tuetaan paikallisen elinkeinorakenteen kestävää kehitystä ja viestitään alueesta vetovoimaisena mahdollisuutena asua, työskennellä ja elää.

Hankkeen budjetti on noin 130 000 euroa ja se saa päärahoituksen Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta. Hanke toimii neljän eri Leader-toimintaryhmän alueella ja sen kesto on kaksi vuotta.

Hankkeen etenemistä pääsee seuraamaan muun muassa Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n verkkosivulta www.jpyp.fi sekä hankkeen omilta Facebook-sivuilta: Työ etsii tekijäänsä -hanke.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.