Joulunavaus ja Black Friday perinteisellä kaavalla Alajärvellä

Jere Vähäsarja nuorisopalveluista, Tatu Kurunmäki Trove-kalusteesta sekä Hanna Kataja Jamilta ovat mukana joulunavaustapahtuman järjestelyissä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kauppakatu suljetaan autoliikenteellä Kauppakadun ja Keskuskadun sekä Kauppakadun ja Sairaalatien risteysten väliltä kello 16–19. Tämä mahdollistaa helpomman ja turvallisemman autojen pysäköinnin ja jalankulkijoiden liikkumisen keskustan alueella.

Palotorilla alkaa soida jouluinen musiikki neljän tienoilla, ja Joulupukki sekä Jamin Pancho-poni liikkuvat torilla 16.30–17.30.

–Pukki jakaa karkkia, ponia voi silitellä ja heidän kanssaan voi ottaa vaikka selfieitä, kertoi Ari Ahvenlampi Kaupan Kehittämisryhmästä.

Torimyyjät ovat tervetulleita myymään tuotteitaan: toripaikat ovat ilmaisia.

Perinteisessä tonttukulkueessa torille saapuu jopa satapäinen Alavolin voimistelijoiden joukko, joka esittää tonttuleikkejä ja jouluisia koreografioita. Joulunavauspuheen pitää Esko Rintamäki. Jouluvalot syttyvät ja illan kruunaa kehittämisryhmän tarjoama ilotulitus kello 18.

–Kaupat palvelevat tavallista myöhempään, ja niissä on tarjoilua sekä Black Friday -tarjouksia, Ahvenlampi lupaa.

JAMI toteuttaa Kaupankeskus.fi Alajärvi -facebooksivustolle suoraa lähetystä liikkeistä ja ehkä torin tunnelmistakin samaan tapaan kuin viime vuonna. Lähetyksistä vastaa Hanna Kataja opiskelijoiden kanssa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.