Alajärven lukiossa lakitetaan yhdeksän

Julkaistu:

Aihe:

Alajärven lukion uudet ylioppilaat ovat Etula Joonas, Finnilä Roosa-Liisa, Kari Santeri (kaksoistutkinto), Kolonen Sini, Raivio Teresa, Särkinen Silja, Turja Santra, Vainionpää Ville-Oskari ja Välisaari Veikka.

Härmän lukio: Tammela Tuomo Juho-Matias

Kauhavan lukio: Paavola Petteri.

Mainos

Lappajärven lukio: Heljä-Maaria Mustikkamaa
Jutta Väkeväinen

Vimpelin lukiosta ei valmistunut ylioppilaita syksyn ylioppilaskirjoituksissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.