Uutta kauppaa oli odotettu vuosia

Jo ennen kuin uuteen kauppaan pääsi asioimaan, ihmisiä oli kokoontunut seuraamaan avajaisjuhlallisuuksia.

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN uusi S-market avasi ovensa aamukymmeneltä torstaina.

Osa asiakkaista oli paikalla hyvissä ajoin ennen ovien avaamista. Jo puoli kymmeneltä parkkipaikalla odotti kourallinen autoja, joista tähyiltiin, koska pääsee sisään. Avajaisjuhlallisuuksiin mennessä kyläläisiä oli kerääntynyt jo melkoinen joukko.

Ensimmäisen tunnin aikana kaupassa pyöri satoja ihmisiä. Kassoille syntyi kaksi pitkää jonoa, ja koritkin olivat paikoin loppu.

Pikaotannan perusteella uutta, isompaa kauppaa pidettiin toivottuna ja tarpeellisena. Monen suusta kuului sana ”Kortesjärvellekin”, missä loppuliite kuvastaa turhautumista siihen, kuinka pitäjän palvelukehitys on pitkään ollut aivan päinvastaista. He valittelivat, että monet palvelut ovat jo kadonneet, ja sen päälle on vielä homeongelmiakin monissa niistä rakennuksista, jotka vielä ovat jäljellä.

–Tätä on odotettu monet vuodet. Tuo vanha on ollut liian pieni, kun se on alueen ainut kauppa, kiteytti jo ennen kymmentä sisäänkäynnin katoksen alla sateelta suojassa värjötellyt Raija Autio. –Nyt me saamme sen, ja toivomme että Kortesjärvelläkin säilyvät palvelut, ettei meidän tarvitse aina lähteä Kauhavalle. Tässä asuu paljon vanhaa väkeä, joille kauppa on tosi tärkeä.

AVAJAISJUHLALLISUUKSIIN osallistunut Eepeen toimitusjohtaja Kimmo Simberg totesi, että kuluvan vuoden aikana yhtiön toimialueelle on avattu neljä uutta kauppaa, viimeksi Kauhavalle. Sen lisäksi esimerkiksi Seinäjoen Prismaa on uudistettu. Kortesjärven lisäksi myös Kaskisissa ja Karijoella Eepee on nykyisin ainoa jäljellä oleva kauppaketju.

Kaupungin teknisen lautakunnan puheenjohtaja Heikki Hakala oli tyytyväinen, että vanha Suomelan kaupparakennus jatkaa nyt kauppakäytössä. Hän kiitti kaupungin puolesta Eepeetä yhteistyöstä.

–Eepee huolehtii yhteiskuntavastuusta sillä lailla, että myöskin näissä pienemmissä taajamissa on markkinapalveluita.

MARKETPÄÄLLIKKÖ Niko Kinnunen oli puoli kahdentoista aikoihin helpottunut. Hänen aamunsa oli kulunut varmistellessa, että kaikki toimii, kun ovet avataan.

–Loppuun meinasi tulla kiire, kuten näissä aina. Nyt kun näkee, paljonko asiakkaita on tullut, voin huokaista helpotuksesta ja olla tyytyväinen. Kaikki on valmiina, ja asiakkaitakin selkeästi kiinnostaa. Asiakkaita vartenhan täällä ollaan.

UUSI myymälä on kolmisen sataa neliötä entistä suurempi, ja sen valikoima on parin tuhannen tuotteen verran isompi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.