Kortesjärven S-market avaa huomenaamusta Suomelassa

Julkaistu:

Aihe:

Uudessa myymälässä on neliöitä noin tuhat ja tuotteita kymmenisen tuhatta. Uutena valikoimiin saatiin mahtumaan nyt myös taloustavaroita. 

–Uusi S-market Kortesjärvi on selvästi aiempaa tilavampi ja valikoimissa on noin 2 000 tuotetta lisää. Myymälä on energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista, toteaa kaupallinen johtaja Jari Palo.

Uuden kaupan palveluihin kuuluvat myös Posti- ja Smart-pakettiautomaatit sekä Veikkaus ja nostoautomaatti. ABC-polttonesteautomaatti jää Kortesjärvellä nykyiselle paikalleen.

Kauppa työllistää 10 henkeä.

Eepee Kiinteistöt Oy vuokraa Foxpark Oy:ltä entisen Suomelan Kauppahuoneen tilan. Kokonaan uudistetun myymälän rakennus- ja iv-töitä oli tekemässä Rakennusliike Jaskari, sähkö- ja putkitöitä ARE, kylmäteknisiä töitä Lassila & Tikanoja Oyj ja LVIS-suunnittelua Grandlund Oy. Myymäläsuunnittelusta vastasi SOK Myymäläsuunnittelu.

Avajaisissa huomenaamulla on paikalla Eepeen ja kaupungin edustajia.

MARKETPÄÄLLIKKÖ Niko Kinnunen kertoi avajaispäivän aattona, että muuton valmistelu oli edennyt erittäin hyvin.

–Aletaan olla siinä vaiheessa, ettei oikeastaan puutu enää kuin asiakkaat, hän hymähti. –Jännittynein mielin odotellaan, ainahan voi kaikkea sattua, mutta viimeisiä laitellaan. Luulen, että moni yllättyy miltä tämä näyttää.

Hän totesi, että kaikki on huomioitu viimeisen päälle.

–Periaatteessa tämä on rakennettu ihan uusiksi, niin hyvin kuin sen nyt ikinä voi tehdä.

Henkilökunta oli työn touhussa hyllyjen myyntikuntoon laittamisessa. Hekin pitivät muuttoa toivottuna uudistuksena. 

–On tämä toivottu uudistus. Ollaan saatu paljon palautetta siitä, että toivottaisiin vähän isompia tiloja ja vähän enemmän valikoimaa. Onhan tämä tuplasti isontunut, sanoi Jaana Sivula.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.