Aki Paavolan sijaiseksi Laura Lahdensuo

Lapuan tuomiokapituli valitsi Evijärven kirkkoherran sijaiseksi Laura Lahdensuon. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan kappalainen Lahdensuo hoitaa tehtävää joulukuun alusta ainakin 31. toukokuuta 2020 asti. Hän oli ainoa ehdokas sijaiseksi.

Evijärven kirkkoherra Aki Paavola aloittaa joulukuussa koeajalla Alahärmän kappalaisena. Hän on kertonut (Järviseudun Sanomat 6.11.2019) hakeneensa kevyempiä töitä räjähdysmäisesti kasvaneen työmäärän vuoksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.