Veto ahdisteli Helmi-Basketia

Vedon seuraava kotipeli on ensi sunnuntaina. Kuva: Katariina Matilainen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tasainen ottelu kääntyi kotijoukkueelle vasta kahden viimeisen minuutin aikana, jolloin Helmi Basket punnersi väkisin voittokorit. Vedon valmentaja Jarkko Havu oli tyytyväinen joukkueensa peliin. -Pystyimme vastaamaan fyysiseen peliin, ja laitoimme sarjan suosikit ahtaalle. Todella kova taistelu tytöiltä, Havu kiitteli.

Vedon tilastot: Havinen 2/1, P.Jaatinen 15/6, Isoranta 13/20, Syynimaa 7/3/7 syöttöä, Männikkö 4/3, W.Jaatinen 8/3, Hakamaa 0/2, Vörlin 7/5. Helmi-Basketin ykkönen oli Hanna Ahola 22/13/6 syöttöä.

Veto on 17-vuotiaiden SM-sarjassa sijalla seitsemän (yhdeksästä joukkueesta) voitettuaan neljästä pelaamastaan ottelusta yhden. Sarjan tilastoissa Minttu Isoranta on levypalloissa paras 17 levypallon keskiarvolla, Pihla Jaatinen riistoissa kolmas 3,8 riiston keskiarvolla. He ovat myös Vedon ahkerimmat pistenikkarit: Isoranta löytyy sijalta kahdeksan (13,75) ja Jaatinen kymmenen (13,25). Adalmiina Syynimaa on sarjan 18. paras, hän on tehtaillut pisteitä keskimäärin 11,25 per ottelu.

Vedon seuraava ottelu on sunnuntaina 17.11. kello 15, jolloin Tapiolan Honka saapuu Vimpeliin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.