Rattijuopumuksia Alajärvellä

Pohjanmaan poliisi tiedotti viikonlopun tapahtumista sunnuntaina 10.11.2019 kello 14:03

Perjantai-iltana kuljetti paikkakuntalainen yli 70-vuotias mies epävarmasti autoaan Alajärvellä. Kotoaan tavoitettu mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Seurauksena yö poliisin tiloissa Seinäjoella.

Lauantaina yöllä kahden maissa nelikymppinen Alajärvellä asuva mies otettiin kiinni epäiltynä kahteen otteeseen päihtyneenä ajelusta. Mies tavoitettiin kotipihasta autostaan istumassa. Törkeä rattijuopumusepäily ja yö putkassa oli seuraus ajeluista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.