Aisaparin nuorisorahaston haku on auki marraskuun ajan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

AISAPARI avaa marraskuussa ensimmäisen kerran haun nuorisorahastoonsa. Kehittämisyhdistys Aisapari rahoittaa nuorisorahastosta nuorten omia pieniä hankkeita.

Rahaston tavoitteena on tukea alueen nuorten uutta toimintaa ja saada heidät mukaan paikalliseen kehittämistyöhön ja projekteihin.

Rahoitusta myönnetään hankkeille, joissa nuorten rooli on aktiivinen. Nuorisorahaa voi hakea nuorten ryhmä, jossa on vähintään kolme 12–25-vuotiasta henkilöä. Lisäksi nuori yrittäjä (4H- tai NY-yrittäjä) voi hakea rahoitusta myös yksin yrityksen perustamiseen tai yrityksen kehittämiseen liittyviin kuluihin.

Avustusta myönnetään 100–500 euroa hanketta kohden.

Teema on vapaa, mutta avustuskohteen tulee olla konkreettinen ja toteutettavissa ja sen kustannukset kohtuulliset ja selkeät. Se voi tarkoittaa esimerkiksi yhteisten harrastusvälineiden hankintaa tai vaikkapa pienen tapahtuman järjestämistä.

Hakulomake, ohjeistus ja säännöt löytyvät Aisaparin nettisivuilta.

–Olemme keränneet lahjoituksin varoja nuorisorahastoon, ja nyt on aika avata haku ensimmäistä kertaa​. ​Aisaparin alueen nuorista koottu nuorisojaosto käsittelee nuorisorahastoon tulevat hakemukset. Nuoret suunnittelevat ja toteuttavat hankkeensa itse. Eli toiminta on kokonaan nuorten itsensä näköistä, kertoo Aisaparin nuorisoaktivaattori Jaakko Erkinheimo. –Odotankin innolla, että pääsen näkemään, minkälaisia hakemuksia nuorilta tulee.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.