Uuteen kauteen omilla junioreilla vahvistetulla kokoonpanolla

Ensi kaudella Vedon kokenein pelaaja on Janne Mäkelä, joka solmi jatkosopimuksen "pohjimmiltaan rakkaudesta lajiin". –Viime kauden loppupelien kyykkäys jäi kaivelemaan, en missään nimessä halunnut lopettaa tuollaiseen pettymykseen.
VIMPELIN Veto julkaisi Superpesis-joukkueensa kokoonpanon ensi kaudelle Nuorisotalolla järjestetyssä tilaisuudessa lauantaina 2. marraskuuta.

Joukkueessa pelaavat Elmeri Anttila, Timo Hanhisalo, Olli Heikkala, Teemu Isoketo, Mikko Kanala, Antti Kortteenperä, Severi Lassila, Janne Mäkelä, Perttu Olli, Aleksi Rantala, Rinta-aho, Perttu Ruuska, Jere Saukko, Viljo Sillanpää, Joonas Suominen, Ville Takala, Mikko Vihriälä, Aleksi Lassila ja Juho Heikkala. –Janne Heimosen kanssa neuvottelut ovat vielä kesken, kertoi seuran puheenjohtaja Jari Lakaniemi. Aiemmin on julkistettu Sami Haapakosken siirtyminen Pattijoen Urheilijoihin.

Pelinjohtajana jatkaa Markku Hylkilä. Kakkospelinjohtajan sopimusta ei ole vielä allekirjoitettu. Lajivalmentajana aloittaa Ismo Ankkuri, fysiikkavalmentajana Petri Heikkinen ja mediatiimin vastaavana Taina Hietamäki. Joukkueenjohtajana toimii edelleen Heikki Seppä, huoltajana Jarmo Mäkinen ja lääkärinä Marja-Liisa Kivipelto.

–Tarkoitus on pelata sijoista yhdestä neljään, kuten tähänkin mennessä. Nostamme omia junioreita, heillä pärjäämme hyvin. Kehitämme heitä ja peluutamme Superissa mahdollisuuksien mukaan, Lakaniemi totesi. –Joukkueen kesken tavoitteista ei ole vielä puhuttu, Hylkilä totesi.

Hän arveli ensi kaudella olevan neljä vahvaa joukkuetta edellisen vuoden tapaan. Pattijoki ja Hyvinkää ovat vahvistuneet siirtomarkkinoilla. Jos Heimosen kanssa sopimusta ei synny, nousee Perttu Ruuska ykköslukkariksi. Haapakosken paikalle kolmoseksi on useita vaihtoehtoja, kärjessä Olli Heikkala. –Pitkä talvi on aikaa näitä työstää. Pelaamisen painopiste varmasti muuttuu, kun kapteeni on poissa, mutta koossa on erittäin nuori ja nälkäinen joukkue, Hylkilä pohti. –Pyörää ei lähdetä keksimään uudestaan. 95 prosenttia viime kaudesta pelattiin hyvin, nyt pyritään tekemään se viisi prosenttiakin paremmin.

Lakaniemi totesi joukkueen olevan nyt mielenkiintoisempi, kun lähes kaikki pelaajat ovat Vimpelin lähialueelta. Se vaikuttanee myös katsojamääriin.

SÄÄNTÖMUUTOKSET tulevat muuttamaan peliä Superpesiksessä ensi kaudella. – Meidän tekemiseen se ei kovinkaan paljon vaikuta, meillä on laadukas ja monipuolinen rosteri. Säännönmukaisesti ei tulla hyppimään perän yli, vaan pelataan koko joukkueella. Sitä täytyy miettiä, mikä on Pertun rooli sisäpelissä.

Harjoituskausi on käynnistynyt kuukausi sitten, ja yhteen joukkue kokoontui ensimmäiseen leiriviikonloppuunsa viikonloppuna testaamisen merkeissä.

HALLIKAUDEN alkulohkonsa Veto pelaa Kankaanpään Mailan, Koskenkorvan Urheilijoiden ja Seinäjoen JymyJussien kanssa C-lohkossa Seinäjoki Areenassa 9. helmikuuta alkaen. Vedon järjestämä lopputurnaus pelataan Kuortaneella 14. ja 15. maaliskuuta.

Varsinainen kausi käynnistyy Aurinkorannikolla 26. huhtikuuta Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.