Juutille apuraha lastenkirjan tekemiseen

Marjatta Juuti on julkaissut aiemmin omaelämäkerran Juurta jaksain nähtynä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

SIVISTYSLAUTAKUNTA jakoi kulttuuriavustusta kolmelle henkilölle. Marjatta Juuti sai 900 euroa lastenkirjan Pyhävuoren Peikko kirjoittamiseen ja painokuntoon saattamiseen. Säde Alanen sai kukkasidonnan SM-kisatyönsä valmistamiseen ja sen kustannuksiin 800 euroa ja Viola Irene Pihlajaniitty Pihlaja-näyttelyn kuluihin 200 euroa.

MONITOIMIHALLIN käyttäjillä on mahdollisuus harjoitella yleisurheilualueella sekä kolmoslohkolla kausikortilla. Kausikortti myönnetään kyseisen vuoden aikana vähintään 15 vuotta täyttävälle, jolla on voimassa oleva lajiliiton urheilulisenssi sekä alajärveläisen seuran jäsenyys tai hän on kirjoilla Alajärvellä. Kausikorttia voi käyttää hallin aukioloaikana, kun kyseisellä alueella ei ole varausta. Kausikortti ei oikeuta varauksien tekemiseen, eikä uimahallin tai kuntosalin käyttöön.  Kortin hinta on elo-toukokuulle 150 euroa, kesä- ja heinäkuussa harjoittelu tapahtuu kertamaksuilla.Kertamaksu on viisi euroa 1,5 tunnin vuorolta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.