Musiikkia Pyhäinpäivään hiljennyttäessä

Perjantai-iltana 1. marraskuuta soi Evijärven kirkossa musiikkia Pyhäinpäivään hiljennyttäessä. Toivon ja lohdun säveliä -iltamusiikissa kuullaan taivasikävää käsitteleviä lauluja, jotka antavat voimaa läheistään kaipaavalle ja rohkaisua sille, joka haluaa hetkeksi rauhoittua arjen haasteiden keskellä.

Iltamusiikin ohjelmassa on hengellisiä yksinlauluja, duettoja, kvartettilaulua sekä soitinmusiikkia, esimerkiksi Tuonne, tuonne kaipaan, Mun kotini taivaassa ihana on ja Onpa taivaassa tarjona lapsillekin. Lisäksi lauletaan muutamia yhteisvirsiä. 

Iltamusiikissa esiintyvät musiikkia harrastavat Outi ja Jouni Jokitalo Lappajärveltä lastensa kanssa sekä heidän ystävänsä Tuomo ja Markus Kinnunen sekä Sallamari Keinänen, jotka ovat Tornion suunnalta.  Mukana on myös urkurina Kaisa Kangastupa.

Tilaisuus alkaa klo 19.

Jaa juttu: