Postilakko 11.–24. marraskuuta – seuraamme tilannetta

Postinjakelu, käsittely ja kuljetus ovat marraskuussa lakossa kaksi viikkoa, jos työehtosopimusneuvotteluissa ei edetä. Järviseudun Sanomat julkaisee tuplanumeron ensi viikolla, ja ilmestyy seuraavan kerran viikolla 47.

Lakko alkaa maanantaina 11. marraskuuta kello 6 ja päättyy sunnuntaina 24. marraskuuta kello 24. Lakko koskee noin 9 000 työntekijää. Lakon aikana lehtiä ja muuta postia ei jaeta. Lakko aiheuttaa myös viivettä postinjakeluun, ja Postin edustajien mukaan vaikutukset heijastuvat koko loppuvuoden jakeluun.

Postin mukaan lakko ei koskisi kaikkia palveluita. Sanomalehtien varhaisjakelu ja Postin palvelupisteet toimivat Postin mukaan normaalisti. Myös varasto- ja rahtipalvelut toimivat normaalisti lakon aikana.

Uutinen lakosta päivittyy, kun saamme uutta tietoa.

Jaa juttu: