Lindberg mukana Maalauksen juhlassa

Ritva Lindberg tutkii teoksissaan valoa ja sen vaikutusta.

Julkaistu:

Aihe:

Ryhmänäyttelyyn kutsutut 10 taiteilijaa ovat Taidemaalariliiton jäseniä ja joko Etelä-Pohjanmaalla asuvia tai täältä lähtöisin, sekä osoittaneet olevansa monipuolisia nykytaiteen tekijöitä. Näyttely on avoinna 13. marraskuuta saakka. Näyttelyn taustajärjestöt ovat Seinäjoen taiteilijaseura ja Varikko ry. Näyttelyn työryhmänä ovat toimineet Minna Herrala, Liisa Malkamo ja Hanne Kontiola.

–Omat työni ovat perinteisiä maalauksia, tekniikkana akvarelli ja guassimaalaus. Teoksissani tutkin valoa, sen vaihtelua, ja vaikutusta tunnelmaan, kertoi Ritva Lindberg.

Järviseutulaistaiteilijoista mukana on myös Elina Försti.

TAIDEMAALARILIITTO on Suomen ammattitaidemaalareiden valtakunnallinen järjestö, joka on perustettu vuonna 1929. Sillä on noin 1 300 jäsentä. Se työskentelee kuvataiteen edistämiseksi ja kuvataiteilijoiden ammatillisten ja sosiaalisten etujen parantamiseksi sekä toimii toimii kuvataiteen asiantuntijana viranomaisiin päin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.