Härmänmaan musiikkiopiston musafestarit tuovat kaupunginosiin konsertteja ja työpajoja

Julkaistu:

Aihe:

UUDEN opetussuunnitelman mukaan Härmänmaan musiikkiopistossa toteutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana projektiviikot. Kauhava-viikolla eli 28. lokakuuta–1. marraskuuta toteuttava ensimmäinen projektiviikko sai nimekseen Musafestarit.

Tuona aikana musiikkiopistossa ei ole normaalin lukujärjestyksen mukaista opetusta, vaan kaikissa opetuspisteissä Kauhavan kaupunginosissa ja Lappajärvellä järjestetään erilaista ohjelmaa.

Pääosa festariviikon ohjelmasta on suunnattu musiikkiopiston opiskelijoille, mutta musiikista pääsevät nauttimaan myös kuntalaiset: ohjelmassa on kaikille avoimia työpajoja esimerkiksi ukulelesta ja uruista, ja eri puolilla kaupunkia järjestetään pop up- ja muita konsertteja. Työpajoihin voi osallistua pientä maksua vastaan, mutta kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy. Kaikille kaupungin alakoululaisille toteutetaan perinteiseen tapaan myös musiikkisatuesitykset.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.