Härmänmaan musiikkiopiston musafestarit tuovat kaupunginosiin konsertteja ja työpajoja

UUDEN opetussuunnitelman mukaan Härmänmaan musiikkiopistossa toteutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana projektiviikot. Kauhava-viikolla eli 28. lokakuuta–1. marraskuuta toteuttava ensimmäinen projektiviikko sai nimekseen Musafestarit.

Tuona aikana musiikkiopistossa ei ole normaalin lukujärjestyksen mukaista opetusta, vaan kaikissa opetuspisteissä Kauhavan kaupunginosissa ja Lappajärvellä järjestetään erilaista ohjelmaa.

Pääosa festariviikon ohjelmasta on suunnattu musiikkiopiston opiskelijoille, mutta musiikista pääsevät nauttimaan myös kuntalaiset: ohjelmassa on kaikille avoimia työpajoja esimerkiksi ukulelesta ja uruista, ja eri puolilla kaupunkia järjestetään pop up- ja muita konsertteja. Työpajoihin voi osallistua pientä maksua vastaan, mutta kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy. Kaikille kaupungin alakoululaisille toteutetaan perinteiseen tapaan myös musiikkisatuesitykset.

Jaa juttu: