Lähde syyslomalla kulttuuririentoihin

Tanssiteatteri Raatikon Vihreä portti -tanssityöpaja nähdään Kitkalla syyslomaviikolla. Kuva: Raatikko

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kulttuuripalvelut yhteistyökumppaneineen järjestää koululaisten syyslomalla eli viikolla 42 kulttuuritoimintaa kaikissa kaupunginosissa.

Lauantaina 12. lokakuuta kello 12–15 vietetään koko perheen ulkoilupäivää Kortesjärven Kitkalla. Siellä pidetään kello 13 Tanssiteatteri Raatikon Vihreä portti -tanssityöpaja, jonka lisäksi ohjelmassa on paljon muutakin ilmaista tekemistä, kuten köysiratoja, heittokirveen heittoa, frisbeegolfia ja riistarasteja. Paikalla on myös kirjastoauto, pinssikone, sämpyläbuffet ja kahvila Kultakontti.

Maanantaina 14. lokakuuta kello 10–16 on lasten sirkus- ja teatteripäivä Ylihärmän yläkoululla. Päiväleiri on suunnattu ala-asteikäisille. Sen aikana tutustutaan sirkukseen muun muassa jonglöörauksen ja akrobatiaharjoitteiden kautta ja tehdään teatteria erityisesti fyysisen ilmaisun näkökulmasta. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Osallistuminen luetaan hyväksi Järvilakeuden kansalaisopiston teatteritaiteen perusopetuksen Minä ja teatteri -opintokokonaisuuteen, mutta leirille voi osallistua vaikkei suorittaisikaan taiteen perusopintoja.

LASTEN taidepäivä järjestetään tänäkin vuonna Häjyylyperinteen keskuksessa Alahärmässä. Taidepäivässä sukelletaan taiteen tekemiseen monipuolisin menetelmin rennossa tunnelmassa. Opettajana toimii taideohjaaja Birgitta Holopainen. Taidepäivä on suunnattu ala-asteikäisille, ja sen aikana tarjotaan lounas ja välipala.

Valtakunnallista satupäivää vietetään Sadun nimipäivänä, perjantaina 18. lokakuuta. Kauhavan pääkirjasto, Puukko- ja tekstiilimuseo sekä galleria Kaari muuttuvat satupäivän kunniaksi Ihmemaaksi kello 9.30–12 väliseksi ajaksi, kun ohjelmassa on satutuokioita, elämyksellinen ääni-valomaisema, Irvikissan pinssipiste, Hullun hatuntekijän hauska askartelunurkka sekä Ihmemaan valokuvausseinä. Paikasta toiseen kuljetaan kaninkoloja pitkin. Tapahtuma on avoin kaikille satujen ystäville ja sinne on vapaa pääsy. Satutuokiot järjestetään kello 9.30 ja kello 11, muuten pisteitä voi kiertää oman aikataulun mukaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.