Poliisi selvitteli nuorten kahakointia Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Poliisipartio kävi lauantaina aamuyöstä selvittelemässä nuorten välistä kahakkaa Evijärvellä. Ilmeni, että ns. kotibileissä oli kahden nuoren miehen välille syntynyt sanaharkkaa, jota erottelemaan meni nuori Evijärvellä asuva mies. Riitelyn toinen osapuoli, parikymppinen seinäjokelaismies, ei hyväksynyt rauhantekijää, vaan löi 16-vuotiasta evijärveläisnuorukaista useita kertoja nyrkillä. Poliisi tavoitti rikoksesta epäillyn lähistöltä ja hänet toimitettiin Seinäjoelle poliisivankilaan. Uhrin saamat vammat tarkasti paikalle soitettu ambulanssihenkilöstö, eikä sairaalassa käyntiä tarvittu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.