Kurvinen ei lähde keskustan puheenjohtajakisaan

Julkaistu:

Aihe:

Keskustan kauhavalainen kansanedustaja Antti Kurvinen ilmoitti tiistaina Facebook-sivuillaan, ettei hän lähde mukaan puolueensa puheenjohtajakisaan.

–Keskustan puheenjohtajuus on yksi Suomen politiikan vaikeimmista ja haastavimmista tehtävistä. Samalla se on myös yksi mahtavimmista ja merkittävimmistä. Olen todella kiitollinen saamistani lukuisista yhteydenotoista, joissa on kehotettu asettumaan ehdolle keskustaliikkeen johtoon. Nämä viestit ovat häkellyttäneet ja vetäneet nöyräksi.

Pitkään asiaan pohdittuaan Kurvinen totesi, ettei hän ole valmis puheenjohtajuuteen, eikä aika ole siihen oikea.

–Jokaisen ihmisen pitää miettiä ja tunnistaa, miltä paikalta juuri hän parhaiten kulloisessakin tilanteessa voi palvella yhteiskuntaa. Minun oikea paikkani, jossa parhaiten voin auttaa Keskustaa uuteen nousuun, on juuri aloittamani Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajuus.

Hän kertoo aikovansa keskittyä nyt täysillä “ryhmyrin” tehtäviin.

–Kansanliikkeen uuden nousun etuvartio on eduskunnassa. Olen valmis myös eduskuntaryhmän vetäjänä kiertämään kenttää pitkin Suomenniemeä ja ottamaan vahvaa osaa Keskustan ohjelmatyöhön.

Ryhmän puheenjohtajana hän ei ota kantaa Juha Sipilän seuraajan valintaan.

–Keskusta tarvitsee keskustelua ja tekemisen iloa ja riemua. Myös isänmaa tarvitsee jatkossakin vahvaa Keskustaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.