Veto tyly isäntä Koplalle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN Veto otti tärkeän voiton kärkiottelussa Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan runkosarjan kahdennessatoista ottelussa. Veto voitti tasaiseksi povatun ottelun suoraan luvuin 2-0 (10-3, 9-1). Peli oli pitkälti vimpeliläisten näytöstä kouvolalaisten esiintyessä Saarikentällä ennakko-odotuksiin nähden varsin vaisusti.

Kevätkierroksen mittaan on useasti pystytty toteamaan, että kun Kanala ja Haapakoski onnistuvat tekemään palottomia ajoja Perttu Ruuskalle, niin sen jälkeen hyviä asioita alkaa tapahtumaan. Näin kävi myös keskiviikon pelissä, jossa Ruuska nakutteli ajotilanteista juoksuja todella hyvällä prosentilla. Ruuskan ratkaisuja pohjustivat Mikko Kanalan upeat kärkilyönnit, jotka onnistuivat avausjaksolla sataprosenttisesti.

VEDON ulkopelissä kentän kuninkaana toimi lukkari Janne Heimonen, joka onnistui useita kertoja naruttamaan kouvolalaisia erilaisilla hassutuksilla. Heimosen jäynät upposivat Pallonlyöjien etenijöihin kuin sulaan voihin ja niiden kautta vimpeliläisten lukkari onnistui hankkimaan vierasjoukkueelle ovelia paloja kerta toisensa jälkeen.

Isossa kuvassa pelissä vaikutti siltä, että Veto oli jatkuvasti askeleen edellä vastustajaansa jokaisella pelin osa-alueella. Vimpelin Vedon Pelinjohtaja Markku Hylkilä oli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Vedon esitykseen syystäkin tyytyväinen.

–Kyllähän se oli erinomainen suoritus. Vastustaja on hyvä joukkue ja meillä on ollut neljä vaihtelevaa peliä aikaisemmin. Nyt oli tasainen esitys eli oltiin tasaisen hyviä koko ajan. Minun mielestäni meidän tekemisessämme ei ollut mitään erikoista tänään. Teimme kentällä tehokkaita ja yksinkertaisia ratkaisuja. Kokonaisuutena hieno voitto, Hylkilä kommentoi.

VÄHÄN aikaa sitten vahvasti valtakunnallisessa mediassa spekuloitiin Superpesiksen katsojapulaa. Ilmiön syyksi on uskottu muun muassa otteluista järjestettäviä fanikameratelevisiointeja, joiden arvellaan jättävän kelien ollessa huonommat osan pesisaktiiveista koteihinsa. Alkukaudella vimpeliläistenkin kotiyleisökeskiarvo liikkui tuhannen hujakoilla, mutta nyt kahdessa edellisessä kotiottelussa Seinäjoen JymyJusseja sekä Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan katsojamäärät ovat jo liikkuneet lähellä 2300 katsojaa. Katsojapulaspekulaation voi siis näiden lukujen valossa laskea unholaan tältä kesältä Vedon kotipelien osalta.

Tällä viikolla vimpeliläisillä on luvassa Järviseudun derbyn lisäksi kaksi peliä. Joukkueen matka käy viikonloppuna itään, jossa vastaan asettuvat Kitee ja Imatran IPV. Sarjataulukko näyttää tällä hetkellä vimpeliläisten kannalta erittäin hyvältä. On kuitenkin syytä muistaa, että tappiottomasti jatkava Sotkamon Jymy väijyy kaksi ottelua vähemmän pelanneena ainoastaan muutaman pisteen päässä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.