Hautamäki voittoon Pohjanmaa-rallissa: “Tulihan se sieltä, nyt helpottaa”

Ville Hautamäki hymyili lauantai iltana SM Pohjanmaa-rallin maalipaikalla. Hän ja kartanlukijansa Mika Juntunen olivat hetki sitten varmistaneet SM2-luokan voiton.

–Tulihan se sieltä. Nyt helpottaa, 29,5 sekunnilla toiseksi ajaneen Esa Ruotsalaisen voittanut Hautamäki aloitti. Alajärveläinen ajoi kaksipäiväisessä yhdeksän erikoiskokeen rallissa viisi pohja-aikaa.

–Periksi ei taaskaan annettu. Me pelattiin renkaiden kuvioinnin kanssa, kun olosuhteet tien pinnassa vaihtelivat. Siinä onnistuimme, Järviseudun UA:n kuljettaja jatkoi.

–Tulimme kyllä kolme viimeistä erikoiskoetta niin kovasti, että vauhtia ei enää voi lisätä. Mitsubishissa oli pientä vaihelaatikko ongelmaa. Se vaatii huoltoa ennen seuraava osakilpailua, Hautamäki totesi.

Hän kavensi Ruotsalaisen karkumatkaa pisteissä 23 pisteeseen.

–Kaksi kilpailua on ajamatta. Jokaisesta metristä pätkillä taistellaan ja sitten katsotaan, mikä on tilanne. Pohjanmaa rallin jälkeen on kuitenkin hyvä fiilis, koska voitto tuli ajamalla, Hautamäki tiivistää.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.