Länsirannan koululle hopeaa koulujalkapallossa

Länsirannan koululaiset sijoittuivat hopealle koulujalkapalloturnauksessa Seinäjoella.

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärveläinen Länsirannan koulu sijoittui hopealle perjantaina Suomen palloliiton Vaasan piirin Kaikki pelaa -koulujalkapalloturnauksessa. Neljän pienen pohjalaiskoulun muodostama sarja pelattiin Seinäjoen raviradan nurmikentällä.

–Turnaukseen lähdettiin mukaan ensimmäistä kertaa, joten odotuksia ei juurikaan ollut, kertoo luokanopettaja Juho Fränti. –Kolmesta pelistä saatiin kaksi tiukkaa voittoa, jotka olisivat voineet kääntyä toisinkin päin.

Hopeamitalin ratkaisseessa ottelussa lappajärveläiset olivat ensimmäisen puoliajan jälkeen häviöllä 0–2, mutta he saivat pelin käännettyä vielä 3–2-voitoksi.

–Hopea oli siis tällä kertaa ehdottomasti voitettu hopea.

Pienten koulujen sarjassa pelattiin 3.–6. luokkien oppilaista muodostetuilla sekajoukkueilla, joissa tyttöjä oli koko ajan kentällä vähintään kaksi.

Pienten koulujen sarja, tulokset:

  1. Yttermark, Närpes
  2. Länsirannan koulu, Lappajärvi
  3. Tiistenjoki, Lapua
  4. Pouttu, Lapua

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.