Evijärven ylioppilaiden kelpasi hymyillä

Evijärven ylioppilaiden on helppo hymyillä. Evijärven lukio oli valtakunnallisissa lukiovertailuissa Ylen ykkönen ja STT:n kakkonen Etelä-Pohjanmaalla. Tämä ikäluokka on ensimmäinen uuden opetussuunnitelman mukaan opiskellut, lisäksi heidän aikanaan ylioppilaskirjoitukset muuttuivat sähköisiksi. Kuvat: Paula Kultanen
Kuvia Evijärven lukion kevätjuhlasta. Kuvat: Paula Kultanen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.