64 saa lakin Alajärven lukiosta

Alajärven lukion uudet ylioppilaat ovat :

Ahvenlampi Ruut, Alatalo Salla, Borisov Jiri, Björkbacka Rasmus, Haapaniemi Annika, Haavisto Iivari, Halmesaari Milja, Haukka Kimi, Hautamäki Henrikki, Heikkilä Viljami, Hemminki Siru, Hietala Eerika, Hietala Selina, Hietala Sirja, Honkaniemi Sofia, Honko Valtteri, Huhtala Jani, Hänninen Emmi, Ihamäki Anna, Isotalo Iida, Joensuu Linnea, Joensuu Wilhelmiina, Järvenpää Jutta, Kamunen Melina, Koskela Fiia, Kuhalampi Atte (kaksoistutkinto), Kuhmonen Mira, Kujala Elina, Kyllönen Viivi, Lager Onni, Lahti Väinö, Lehtelä Lauri (kaksoistutkinto), Lehtonen Martti, Marjomäki Heidi, Mertaniemi Elli, Mäkelä Noora-Julia, Ojanperä Sara, Pajukangas Juhani, Parkkonen Sanna, Peltokangas Juho-Henrik, Penninkangas Senni, Peura Sofianna, Pitkäkangas Eve, Pitkäkangas Henna, Pitkänen Siru, Pollari Joni, Puro Netta, Puumala Kiia-Sofia, Rantakangas Jenni, Rantala Taavi, Rintamäki Miro, Ränkimies Annika, Salo Emmi, Saukko Juho, Sillanpää Riikka Katariina, Särkijärvi Nelli Anastasia, Särkijärvi Sanna, Särkijärvi Anna Sofia, Takala Raisa, Tuomela Teemu, Turja Essi, Vainio Aura, Vainionpää Vilma, Yli-Sissala Camilla (kaksoistutkinto) ja Åttman Riku.

Nurmon lukio- luonnontieteiden linja: Ukonmäki Suvi-Tuulia.

Jaa juttu: