Pub Applejack avasi ovensa Vimpelissä

Mari Humppi on ollut auttamassa Vesa Katajaa alkuun Pub Applejackissa niin siivoamalla kuin tiskin takanakin. Myös Jouni Niemelä on ollut apuna. Kataja aikoo olla aina paikalla ovien ollessa auki, apukäsiä palkataan tarpeen mukaan.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Valkoiset seinät ja loisteputket saivat väistyä, kun seinät saivat väriä ja tilaan kannettiin Kainuusta ostetut kalusteet tuomaan hämyisämpää tunnelmaa.

–Sisustus on saanut kehuja, erityisesti loosit, jotka tuovat tilaan yksityisyyttä. Seinille on tulossa vielä pelipaitoja ja moottoripyöräilyaiheista esineistöä kaikumisen minimoimiseksi.

Tilassa on 50 istumapaikkaa, ja sen eteen rakentuu pian 30-paikkainen terassi.

KUNNASSA ehdittiin olla muutama kuukausi ilman iltakuppilaa, kun edellinen toimija lopetti viime vuoden puolella. Pian sen jälkeen alkoi liikkua huhuja uuden perustamisesta, mutta kun kukaan, kenen nimiä asian tiimoilta mainittiin, ei ottanut sitä asiakseen, ryhtyi Kataja toimeen. Kun sopiva tila löytyi, hän kävi kalusteidenhakureissulla ja alkoi valmistella avaamista.

–Minulla oli visio siitä, millaisen paikan haluan rakentaa tästä, ja värisuunnitelmat tehtiin sisustussuunnittelijan kanssa. Anniskelulupaprosessi oli pitkä, ja lupa ehti tulla edellisenä perjantaina ennen avaamista, eli asiat loksahtivat sitten lopulta nopeasti paikoilleen.

Miko Mäenpää muotoili logon, johon ikuistui Katajan perheen applejack-kissa Jaska, sekä viittaus Katajan moottoripyöräharrastukseen vetopyörän ja hammasrattaiden muodossa.

Mainos

KATAJA on ehtinyt olla monessa mukana, yritystoiminnastakin on kokemusta. Tällä hetkellä hän ajaa päätyönään päivisin pikakuljetusautoa Järviseudun alueella. Rantakylällä asuva Kataja on ollut moottoripyöräihmisiä mopopoikaiästä alkaen.

–Välillä oli aika, ettei ollut moottoripyörää, mutta nyt niitä on useampia. Me moottoripyöräilijät olemme ihan tavallisia, työssäkäyviä ihmisiä, joukossa on nuoriakin, mutta enemmän vanhempaa väkeä, kertoo MCcrater-kerhon puheenjohtajana toimiva Kataja.

Hän toivoo, että uudesta paikasta tulisi sellainen, että kaikki viihtyisivät siellä: niin pesisihmiset, moottoripyöräilijät kuin musiikin ystävätkin, ja nekin, jotka eivät noihin ryhmiin mielestään kuulu, sulassa sovussa.

–Karaoke on lähellä sydäntäni, sitä on mahdollista laulaa täällä nettipalvelun kautta, josta löytyvät myös kaikki uusimmat kappaleet. Tänne voi poiketa iltaisin yhdelle tai vaikka kahvikupilliselle, kun täällä ei iltaisin ole juuri paikkoja auki.

Pub Applejack palvelee keskiviikosta sunnuntaihin, ja alkuviikosta silloin, kun Vedolla on kotipelejä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.