Janne Sankelon eduskunta-avustajaksi valittiin Aku Autio

Julkaistu:

Aihe:

KANSANEDUSTAJA Janne Sankelon (kok.) eduskunta-avustajan tehtävään on valittu Aku Autio.

Autio on 24-vuotias tradenomi, kaupunginvaltuutettu ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja Jalasjärveltä. Autio on toiminut erilaisissa kunta-, puolue- ja opiskelijapolitiikan tehtävissä vuodesta 2012.

–Autio on pohjalaiseen tapaan luotettava, työteliäs ja monilla tavoin kyvykäs tekijä. Avustajana hän on sitoutunut tukemaan minua työssäni kansanedustajana siten, että voin palvella isänmaata ja pohjalaisia parhaan kykyni mukaan, Sankelo toteaa.

Sankelon mukaan Aku Aution rehti pohjalainen luonne, monipuolinen osaaminen ja verkostot sekä syvällinen käsitys politiikasta tukivat valintaa.

–Odotan innolla, että avustajan työ alkaa kaikessa monipuolisuudessaan ja haastavuudessaan. Haluan edesauttaa, että kansanedustaja Janne Sankelo pystyy panostamaan tehtäväänsä täydellä teholla. Minulle on kunnia saada tukea pätevää pohjalaista kansanedustajaa, Autio toteaa.

Autio on aloittanut tehtävässään 7. toukokuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.