Lentopallon vuoden 2021 Power Cup Kauhavalle

Julkaistu:

Aihe:

Lentopalloliiton hallitus päätti myöntää vuoden 2021 Power Cupin Kauhavalle. Tapahtuma-alueena on PowerPark-huvipuisto ja nurmialueet sen ympärillä.

Turnauksen järjestäjinä ovat Alahärmän Kisa, Kauhavan Wisa, Kortesjärven Järviveikot ja Ylihärmän Junkkarit. Pohjalaisseurojen ohella 2021 Power Cupin järjestämisestä oli kiinnostunut Joen Juju Joensuusta, jonka laadukas hakemus sai myös kiitosta liiton hallitukselta.

–Tosi hienolta tuntuu, että meidät valittiin, ja otamme haasteen innolla vastaan, Alahärmän Kisan puheenjohtaja Juha Kärnä sanoo.

–Meillä on tavoitteena saada mukaan yli tuhat joukkuetta eli Power Cupin uusi ennätys. Länsi- ja Lounais-Suomi ovat lentopallovaltaista aluetta ja lähellä meitä. Tänne on tosi hyvät kulkuyhteydet maanteitse ja junalla. Härmän rautatieasemalta on kisapaikalle noin puolentoista kilometrin matka ja bussikuljetukset järjestetään sieltä majoituskouluille.

Tapahtumakeskus tulee sijaitsemaan PowerParkin alueella olevassa Palace-hallissa. 

–Palace-halli on hehtaarin kokoinen monitoimi- ja urheiluhalli. Sieltä on F-junnujen kentille 100–150 metriä ja muiden sarjojen kentille 300–350 metriä. Kaikki kentät ovat siis lähellä, eikä kuljetuksia kentiltä ruokailuihin tarvita.

–PowerPark-huvipuisto tarjoaa tietysti turnauksen osallistujille hienon mahdollisuuden rentoutua ja pitää hauskaa, Kärnä sanoo.

Lentopalloliiton toimitusjohtaja Seppo Siika-aho oli tyytyväinen molempien järjestäjäehdokkaiden hakemuksiin.

–Meillä oli vuoden 2021 Power Cupin valinnassa siinä suhteessa positiivinen ongelma, että valittavana oli kaksi erittäin hyvää vaihtoehtoa ja hyvin tehtyä hakemusta. Nyt päädyimme todennäköisesti vähän uudenlaiseen ja erilaiseen Poweriin Kauhavalla, mutta olisi kyllä hienoa nähdä tulevina vuosina Power Cup myös Joensuussa, missä tällaisen tapahtuman järjestämiseen on erittäin hyvät olosuhteet, Siika-aho sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.