Keiteleen saha kiinnosti 2 000 kävijää

Iivo Niskasen kanssa haluttiin valokuvaan ja nimikirjoituksella varustetuilla korteilla oli kova kysyntä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Opastetut kierrokset tehdasalueella pyörivät aamusta saakka 10 minuutin välein.

–Palaute on ollut positiivista. Ihmisten mukaan on hienoa, että on paikallinen saha, joka ostaa puuta ja tuo kantorahatuloja sekä työpaikkoja. Työllistämme noin 50 henkeä täällä ja oheistyöpaikkoja on noin 150-200, kertoi johtaja Matti Kylävainio.

Keitele esitteli syksyllä valmistuneita, 38 miljoonaa euroa maksaneita investointejaan.

– On hieno näyttää ihmisille, mitä täällä on saatu aikaan. Haluamme kertoa kävijöille, että toteutamme arvojemme mukaista toimintaa: asiakaslähtöistä, tehokasta, ympäristöstä ja ihmisistä huolehtivaa, viemme suomalaista puuta maailmalle kannattavasti. Uskomme vuorovaikutukseen ympäristön kanssa. Meidät on otettu täällä hyvin vastaan, kiitteli Kylävainio.

Isoin ruuhkahuippu koettiin iltapäivällä, kun hiihtäjä Iivo Niskanen saapui paikalle kertomaan kuulumisiaan. Keitele sponsoroi sekä Niskasta, että Alajärven Ankkureita, jonka pelaajia nähtiin myös tapahtumassa.

–Kanavoimme rahaa myös seuran junioritoimintaan, osa yhteistyösopimuksen rahoista on korvamerkitty sinne.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.