Pieni maastopalo Pietarsaaressa

Hälytys keskisuuresta maastopalosta 9.5.2019 klo 12:24.

Pietarsaaressa sijaitsevalla leirintäalueella paloi pienehkö alue maastoa torstaina keskipäivän aikaan.

Luodontielle maastoa sammutamaan tuli hälytys kolmelle paloasemalle, mutta palo sammui lopulta yhden aseman voimin, eikä palosta aiheutunut henkilövahinkoja. Myös aineelliset vahingot jäivät pieniksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.