Meijeri palaa normaaliin arkeen

Evijärven osuusmeijerin Heli Kivikangas uuden myyntitiskinsä takana.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

REMONTOIDUSSA Evijärven osuusmeijerissä vietettiin virallisesti avajaisia perjantaina. Heli Kivikangas kertoi perjantai-iltapäivällä, että onnittelijoita oli parhaimmillaan ollut pitkäksi jonoksi asti.

–Huono keli vähän pelotti, mutta luulen, että loppujen lopuksi se oli meille ihan hyvä juttu. Maanviljelijät eivät ole päässeet tänään pelloilleen, eivätkä muutkaan asiakkaat ole viitsineet ryhtyä puutarhahommiin tai muuhun. Kun heillä ei ole muuta tekemistä, he ovat tulleet meidän avajaisiin.

Syksystä asti myllännyt pihan ja myymälätilojen remontti aiheutti päänvaivaa meijerin työntekijöille ja vaati kärsivällisyyttä asiakkailta. Nyt Kivikankaan tunnelmat alkoivat olla helpottuneet.

–Vaikka vähän onkin vielä laittamista, tuntuu siltä, että tämä oli rajapyykki. Kun tästä päivästä päästään yli, voidaan jo palata normaalimpaa arkea kohti ja keskittyä vihdoin muuhunkin kuin vain myymälän järjestelemiseen.

Jatkossa osuusmeijeri haluaa tuottaja-asiakkaiden lisäksi houkutella enemmän yksityisasiakkaita. Se onnistuu Kivikankaan mukaan, kun elintarvikevalikoima on hyvä, ja sitä laajennetaan.

–Jos tästä meiltä saa kaikki peruselintarvikkeet, asiakkaan ei tarvitse välttämättä mennä tuonne kauppaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.