Poliisi joutui puuttumaan lehtimäkeläisten riitaan

Julkaistu:

Kategoria:

,

Lauantaina illalla yhdeksän maissa syntyi Lehtimäellä 80-luvulla syntyneiden veljesten välille riita, joka eteni painimiseen ja lyömiseen. Vasta poliisin saapuminen lopetti tappelun. Toinen osapuolista otettiin kiinni ja kuljetettiin Seinäjoen poliisiasemalle. Kiinniotettaessa mies tarttui kiinni toisen poliisin vaatteisiin mutta poliisi sai tilanteen hallintaansa välittömästi. Aikanaan asiaa käsitellään käräjäoikeudessa pahoinpitelynä ja poliisiin kohdistuneena virkatoimen vastustamisena.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.