Poliisi teki tehovalvontaa

Pohjanmaan poliisi osallistui viime viikolla yhteiseurooppalaiseen ulkomaalais-, turvalaite-, suojatie- ja tarkkaamattomuusteemavalvontaviikkoon (TISPOL). Liikennevalvonnassa poliisi tapasi jopa 316 henkilöä jotka matkustivat etupenkillä ilman turvavyötä. Myös muutama henkilö jäi kiinni huume- tai rattijuopumuksesta ajettuaan ilman turvavyötä. Lasten turvalaitteiden rikkeiden määrä oli 15. Ilman hands-free laitteita matkapuhelinta tai älypuhelinta käytti ajossa 134 henkilöä.
21 autolta otettiin rekisterikilvet pois ajoneuvossa olleiden puutteiden vuoksi.
Suojatiesääntöjen laiminlyönneistä annettiin yhteensä 8 sakkoa ajoneuvojen kuljettajille. Neljälle henkilölle annettiin sakko suojatien ohittamisesta eteen pysähtyneen tai näkyvyyden suojatielle peittävän ajoneuvon pysähtymättä jättämisestä ja neljä ei antanut esteetöntä kulkua suojatielle astumassa olevalle.
Pohjanmaan poliisi käytti teemavalvontaan 708 työtuntia.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Kauhavan kaupunki ja muut toimijat järjestävät vanhustenviikolla erilaisia aktiviteettejä ikäihmisille.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Kauhavan kaupunki ja muut toimijat järjestävät vanhustenviikolla erilaisia aktiviteettejä ikäihmisille.

Vanhustenviikon juhlintaa Kauhavalla

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää on vietetty vuodesta 1954 lähtien. Tänävuonna vanhustenviikkoa vietetään 1.–8.10.2023 teemalla Tehdään

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.