JPK aloittaa puolivälierät tänään

JPK suuntaa III divisioonan kolmoslohkon play off -peleihin kapteeni Jere Vainion johdolla.
JÄÄKIEKON III divisioonan puolivälierät käynnistyvät tänään. JPK aloittaa urakkansa MUIK Hockey II:a vastaan kello 19 Uusikaarlepyyn jäähallissa.

Jatkoon pääsee kahdella voitolla. Seuraava ottelu pelataan perjantaina Alajärvellä kello 19.15 alkaen, ja tarvittaessa kolmas ottelu sunnuntaina Uusikaarlepyyssä kello 12.

–Lähdemme peleihin täydellä kokoonpanolla, lupasi JPK:n hallituksen puheenjohtaja Petri Koskenmäki.

–Ketään ei ole sairaana, ja neljä armeijassa olevaa pelaajaa korvataan junioreilla.

Kauden aikana JPK hävisi MUIK:n kakkosjoukkueelle vieraissa 7-5 ja voitti sen kotonaan 3-2.

–Pelit olivat todella tiukkoja ja tasaväkisiä. Luvassa on vauhdikasta peliä, molemmat joukkueet ovat tosissaan, eikä kumpikaan anna varmasti senttiäkään periksi.

Pelaajapulasta kärsinyt JPK sijoittui jääkiekon III divisioonan lohkossa 3 sijalle kuusi voitettuaan 16 pelaamastaan ottelusta kuusi peliä. MUIK II voitti niin ikään kuusi peliä, lisäksi sillä oli yksi tasapeli ja sijoitus viides. Lohkon voittanut Kraft lähtee taistelemaan noususta II divisioonaan.

Play off -sarja pelataan tiiviissä tahdissa. Voittajat jatkavat välieriin, jotka pelataan samalla kaavalla ensi viikolla. Muut puolivälieräparit ovat Karstulan Kiva ja S-Kiekko Retrot, Kiekko-Veljet ja Team IFK Lepplax sekä Los Bombers ja IKK 2.

RUNKOSARJASSA JPK:n tehokkain pelaaja oli Santeri Kari, joka viimeisteli 15 ottelussa 12 maalia ja antoi yhdeksän syöttöä. Hän oli lohkon tilastovertailussa sijalla 25. Sijalta 32 löytyy seuraava JPK:n pelaaja, Sampo Peura, joka onnistui maalinteossa viisi kertaa ja antoi 12 maaliin johtanutta syöttöä. Mika Ilomäki keräsi tehot 11+2, Mitja Mäntyniemi 2+10 ja Jukka-Markus Alanen 2+7.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Korven tilan isäntä Mika Korpi ja Simmental-sonni Rocky.

Eläinten hyvinvointi ennen kaikkea

KORVEN tila sai 6. joulukuuta Kortesjärven Yrittäjien juhlassa Vuoden Yrittäjä -tunnustuksen.

–Tilallamme on vanha tilakyltti, jossa

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.