Musiikkiopiston nuoret esittelivät taitojaan

Vilma Suomela, 11, soitti viululla Rodionovin Etydin no 11. Hän kertoo harjoitelleensa sitä ainakin pari viikkoa. Hänellä on menossa kolmas vuosi opistossa. Kuvassa hän vain poseeraa.

Julkaistu:

Aihe:

HÄRMÄNMAAN musiikkiopiston soittajat pitivät ennen hiihtolomille lähtöä pienimuotoisen Helmikuun helinät -konsertin Kortesjärven koulun musiikkiluokassa. Kauhavalla pidettiin samaan aikaan oma konsertti.

Nuoret viulistit Iida Kielinen, Liisa Kaatrasalo, Vilma Suomela, Terhi Viitala ja Elli Hämäläinen ja pianistit Venla Suomela ja Aada Korpi esittivät kukin lyhyet opinnäytteet.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.