Rattijuopumus Kortesjärvellä

Julkaistu:

Lauantaina aamulla kymmenen maissa Kortesjärven keskustassa ajoi hiukan yli kaksikymppinen kauhavalaismies autonsa lumipenkkaan, jonne auto juuttui. Poliisi puhallutti kuljettajan ja tulos ylitti kaksi promillea.

Poliisin tullessa paikalle auton hinausta oltiin jo valmistelemassa. Sellaisissa tilanteissa hinausavun antamisesta tulee kieltäytyä, mikäli havaitsee kuljettajan olevan päihtynyt. Seurauksia tällaisesta avunannosta saattaa tällöin aiheutua auttajalle.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.