Siltaremontti katkaisee Jokikyläntien helmi-maaliskuussa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

RANTA-AHON sillan puukansi uusitaan helmikuun lopusta alkaen. Sen takia silta suljetaan 20. helmikuuta–29. maaliskuuta väliseksi ajaksi. Sulkeminen koskee myös kevyttä liikennettä. Kiertotienä käytetään yleisiä maanteitä.

Remontin toteuttavat Etelä-Pohjanmaan ely-keskus ja Destia oy.

–Kansi on tullut tiensä päähän. Melkein 40 vuotta vanha, kommentoi työmaapäällikkö Kari Välikorpi Destialta.

Kyseessä ei siis ole Evijärvi-Kaustinen-tiellä Uittomiehentien kohdalla oleva Lassilan silta, jonka remontointi aloitettiin syksyllä 2017, vaan Ranta-ahon ja Lassilan välisellä Jokikyläntiellä oleva silta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.