MeiränRekry -rekrytointitapahtumassa yli 1400 kävijää

MeiränRekry -tapahtuma järjestetään taas vuonna 2020.

Julkaistu:

Aihe:

Tammikuun lopussa järjestetyt MeiränRekry – rekrytointitapahtuma keräsi yli 1 400 messukävijää. Tapahtuman järjestäjien mukaan messut onnistuivat hyvin.

Työpaikkojen lisäksi messuilla työnantajat pääsivät esille kertomaan rekrytointitarpeistaan esiintymislavalle. Myös maksuton CV-kuvaus niitti kiitosta, kävijöitä kertyi välillä jopa jonoksi asti. Myös Ohjaamo Seinäjoen järjestämä CV-paja keräsi myös positiivista palautetta. 

Hyvä pöhinä, positiivinen ilmapiiri, erittäin hyvä tarjonta, todettiin messujen palautteissa. Palautteiden antaneiden mukaan 62 % totesi, että tapahtumasta oli hyötyä ja 95 % toivoi lisää samanlaisia tapahtumia.

– Ihan selkeästi rekrytointitapahtumille on kysyntää. Messukävijöitä oli välillä jopa tungokseksi asti, toteaa yritysasiantuntija Johanna Olsson.

TE-Palvelut järjestää pienempiä rekrytointitapahtumia ympäri vuoden. Seuraava Työnhaun pikatreffit järjestetään 14.3. TE-toimistossa Seinäjoella. Speed date -tapahtumassa työnantajat ja työtä hakevat pääsevät 10 minuutin pikatreffeille. Pikahaastattelut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata kasvotusten tuleva työntekijä tai työnantaja. Treffeille mahtuu mukaan viisi työnantajaa.

MeiränRekry -tapahtuma järjestetään taas vuonna 2020.

– Jos toiveita tulee, voi olla, että syksyllä järjestämme pienimuotoisemman tapahtuman, päättää Olsson.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.