Salibandyn runkosarjan loppu silkkaa trilleriä

Julkaistu:

Aihe:

SPV II nousi viikonlopun turnauksen jälkeen lohkon kärkeen 11 kärkeen, pisteellä SC Alajärven ohitse, ja Jeppis puolestaan on alajärveläisistä pisteen päässä.

SPV II:n ja Alajärven välinen kohtaaminen päättyi seinäjokisten voittoon 8 – 3.

–SPV on kova joukkue ja panostaa tosissaan sarjanousuun. Heillä oli kokoonpanossa monta A-poikien SM-sarjaa pelaavaa ja ykkösmaalivahtimme Valtteri Honko, joka pelaa siellä A-pojissa, oli heidän paidassaan, kertoi joukkueen valmennustiimiin kuuluva Mika Valpas.

–Kokoonpanostamme myös puuttui monta kovaa pelaajaa.

Omaa osaansa pelien tuloksissa näyttelee turnausmuotoinen pelitapa. Pelien väliin jää kaksi tuntia aikaa, minkä jälkeen lihakset ovat jäykät, eikä pelaaminen seuraavassa pelissä suju parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt SCA pelasi ensin Blue Foxia vastaan ottaen voiton 9 – 0, mutta kohtasi toisessa ottelussaan seinäjokelaiset, jotka vasta aloittivat pelinsä.  

SEURAAVA turnaus SC Alajärvellä on 17. helmikuuta Töysässä. Sen jälkeen jäljellä on runkosarjasta enää kaksi peliä, jotka pelataan maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

–Yhtään läpihuutovoittoa ei ole tulossa, ei edes sarjan jumboa vastaan. Edessä on ottelut Jeppistä ja Amerikaartoa vastaan. Koska sarjan voittaja nousee suoraan kakkosdivariin ja toinen pääsee karsimaan noususta kakkosen toiseksi huonointa vastaan, on voittoja tultava, jotta ensi kaudella oltaisiin sarjatasoa ylempänä.

–Erityisen tärkeää olisi voittaa Jeppis keskinäisessä ottelussa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.