Kolme KJV:n lentopalloilijaa alle 16-vuotiaiden EM-kisoihin

KJV:ssa, Kauhavalla ja Kuortaneella pelaavat Oona Rasinperä, Eerika Koivuniemi ja Iida Pöllänen selviytyivät alle 16-vuotiaiden lentopallon EM-kisoihin. Kuva: Raija-Liisa Hakala

ENNEN sunnuntain naisten kakkossarjan lentopallo-ottelua KJV toivotti onnea matkaan kolmelle pelaajalleen.

KJV:n Oona Rasinperä, Eerika Koivuniemi ja Iida Pöllänen ovat pelanneet ja leireilleet tämän kauden alle 16-vuotiaiden maajoukkueessa. Tammikuun alussa maajoukkue voitti Färsaarilla EM-karsinnat häviämättä yhtäkään erää, ja selvitti siten tiensä EM-kisoihin, jotka pelataan 13.–21. heinäkuuta Italiassa ja Kroatiassa. Koska Rasinperä, Koivuniemi ja Pöllänen pelasivat karsinnoissa, todennäköisesti he pelaavat myöskin itse EM-kisoissa.

Kolmikko jatkaa KJV:n rinnalla yhä myös omissa nuorten joukkueissaan. Rasinperä on yleispelaaja Kuortaneen Lentopallon B-tytöissä, ja suomenmestaruudesta kisaavassa Kauhavan Wisan C-tyttöjoukkueessa pelaavat keskipelaajana Koivuniemi ja keski- ja yleispelaajana Pöllänen.

–He pelaavat nyt ensimmäistä vuotta aikuisissa. He liittyivät KJV:n naisten joukkueeseen täksi kaudeksi kehittyäkseen ja päästäkseen kovempiin peleihin, KJV:n valmentaja Tero Harju kertoo.

Harju luonnehtii kolmikkoa KJV:n selkärangaksi.

–On kyllä ikäisekseen tosi hyviä tyttöjä. Nuorin on vielä 14, ja kuitenkin he pärjäävät naisissa noin hyvin. Tosi hyviä tyttöjä, hän sanoo.

–Todennäköisesti tulevaisuuden maajoukkuepelaajia. Jos vain jaksavat tehdä töitä ja ei tule mitään suurempia loukkaantumisia, niin aivan varmasti ainakin joku ainakin heistä on. Heillä on edessään valoisa tulevaisuus.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.