Järviseudun Sanomat on vikkelä ja nykyaikainen

Suomen suurimpiin paikallislehtiin lukeutuva Järviseudun Sanomat muuttui syksyllä 2018 tabloid-kokoiseksi.

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun alueella ilmestyvä Järviseudun Sanomat on vuonna 1962 perustettu paikallis- ja kotiseutulehti, jonka levikkialueeseen kuuluvat Evijärvi, Lappajärvi, Kauhavan Kortesjärvi, Vimpeli, Alajärvi ja Soini.

Frans Emil Takalan perustama Järviseudun Sanomat on vuosikymmenten saatossa kasvanut erääksi Suomen suurimmista paikallislehdistä. Lehti luetaan tarkkaan, se koetaan tärkeäksi, ja se uutisoi tasapuolisesti koko levikkialueensa asioista.

Järviseudun Sanomat muuttui tabloid-kokoiseksi syksyllä 2018. Formaatti- ja ulkoasu-uudistus olivat pitkän työn tulosta. Lehden sisältö ja painotukset noudattelevat yli 60-vuoden takaista perustamisajatusta yhteisestä kotiseutulehdestä, joka toimii koko Järviseudun äänitorvena.

JÄRVISEUDUN Sanomat on viime vuosina panostanut myös verkkosivujensa kehittämiseen sekä sosiaaliseen mediaan. Haluamme tarjota alueen kattavimman uutispalvelun sekä ilmoitusalustan, joka tavoittaa mahdollisimman monet alueen asukkaat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.