Liukuesteet kauhavalaisille

Julkaistu:

Aihe:

KAUPUNKI lahjoittaa kenkiin laitettavat liukuesteet kaikille 70 vuotta täyttäneille kauhavalaisille. Vanhusneuvosto jakaa liukuesteitä jokaisessa kaupunginosan palvelutoimistoissa, eli entisissä kunnanvirastoissa, maanantaina 21. tammikuuta kello 9–15.

Liukuesteet voi noutaa myös vanhuksen omainen tai joku muu, jos ei itse pääse niitä hakemaan. Ja jos jakopäivänä nouto ei onnistu, niitä saa hakea palvelutoimistoista kyseisen päivän jälkeenkin tammikuun loppuun saakka.

Mainos

Liukuesteet ovat kuusinastaisia kenkien alle laitettavia. Ne on helppo asettaa ja ottaa pois. Ne ovat Suomen Terveyslaitoksen testaamat ja hyväksymät.

Keväällä 2018 neljä kaupunginvaltuutettua jätti valtuustoaloitteen liukuesteiden hankkimisesta vanhusväestölle. Kaupungin johtoryhmä käsitteli liukuesteiden hankintaa joulukuussa ja linjasi, että liukuesteitä jaetaan yli 70-vuotiaille kauhavalaisille. Kauhavalla yli 70-vuotiaita on yli 3 000.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.