Lappajärven Yrittäjät palkintoehdokkaana Vuoden paikallisyhdistys -finaalissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vaikuttajafoorumissa Suomen Yrittäjät palkitsevat paikallisyhdistyksiään seitsemässä eri kategoriassa, ja lisäksi palkitaan vuoden toimialajärjestö. Suomen Yrittäjillä on yhteensä lähes 400 paikallisyhdistystä, ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien alueella niitä on 30.

Vuoden viestijänä palkitaan yhdistys, joka on viestinnällään saanut aikaan positiivisen muutoksen joko jäsenten, viranomaisten tai kuntalaisten toiminnassa tai asenteissa. Lappajärven Yrittäjät aloitti vuoden alussa some-haasteen. Ideana on joka keskiviikkona julkaista yrittäjän tarina ja haasteen saanut lähettää haasteen aina seuraavalle jäsenyrittäjälle eteenpäin.

Haastekampanja on tuonut sekä paikallisyhdistystä että paikallisia yrityksiä positiivisella tavalla esiin.

–Hienoa päästä finaaliin. Koko järviseudun yrittäjien kanssa ollaan yritetty opetella nettisivujen käyttöä ja somettamista, ja on siinä sitten vissiin onnistuttu, iloitsee Lappajärven Yrittäjien puheenjohtaja Inka Herrala Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien tiedotteessa.

Muita eteläpohjalaisia yrittäjäjärjestöjä finaaleissa edustavat Teuvan Yrittäjät ja Kauhajoen Yrittäjät

Teuvan Yrittäjät on ehdolla Vuoden tekijä 2018 -finaalissa, palkitaan yhdistys, jonka toimintamalli tai palvelu on lisännyt jäsenten saamaa hyötyä jäsenyydestä. Teuvan Yrittäjät nostaa esiin paikallisia yrityksiä Kuukauden Yrittäjät -palkinnolla. Palkinto jaetaan avoimessa lounastilaisuudessa, jossa yhdistys tarjoaa lounaan jäsenilleen. Tilaisuus toimii samalla yrittäjien tapaamis- ja verkostoitumistilaisuutena.

Kauhajoen Yrittäjät ovat ehdolla Vuoden vaikuttaja -kategoriassa, jossa palkitaan yhdistys, joka on vaikuttumistyöllään parantanut jäsenyritysten toimintaympäristöä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.