Hyvä joulujuhla meni vähällä pilalle

Otsikko on tahallaan vähän yliampuva ja toiseksi mielipide on minun, vaikka jäljempänä puhun monikossa. Tämä joulujuhla on kahdeksas yhdessä järjestetty. Radiojumalanpalveluksessa pappi sanoi: ”ollaan joulua etsimässä”. Hän jatkoi: ”karsitaan kaikki turha pois ja etsitään joulun alkuperäinen sanoma, joka on: Meille on syntynyt Jeesus”. Tätä me järjestäjät olemme olleet joka vuosi hakemassa, ja tämän tavoitteen löytämiseksi juhlan ohjelma on rakennettu. Miten nyt kävi? Osa paikalla olleista ”rankkasi” juhlan parhaaksi sanomaksi humoristisen runon. Olen surullinen ja pettynyt.

Toinen ihan maallinen tavoite meillä järjestäjillä on kohdella kaikkia ohjelmansuorittajia tasavertaisesti. Ja kun papille eikä lukkarille taputeta, niin tämä tavoite toteutuu sillä tavalla, kun kiitetään ohjelman lopuksi kaikkia yhdenvertaisesti taputtamalla. Kuinka nyt kävi? Edelleen Seija Aution runot olivat kiittämisen arvoisia osan yleisöstä mielestä ja vertailun vuoksi esimerkiksi Kauhavan Sotaveteraanikuoron laulut eivät olleet.

Minua hävettää meidän kortesjärveläisten puolesta. Tämän häpeän kohteeksi jouduimme kaikki, myös me jotka emme taputtaneet.

Rauhallista Joulua kaikille.

Seppo Ylilammi, Kortesjärvi

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.