Kortesjärvelle oma musiikkifestivaali — pääesiintyjäksi Kotiteollisuus

Sivuluisurockin pääesiintyjä on Kotiteollisuus.

Julkaistu:

Aihe:

Kortesjärvi saa oman musiikkifestivaalin ensi kesänä, kun kautta aikain ensimmäinen Sivuluisurock jyrähtää käyntiin 31. elokuuta. Festivaalialueena on entisen Suomelan kauppahuoneen ja Pub Sivuluisun pihat.

Musiikkia kuullaan kahdelta lavalta, joista toinen on pyhitetty paikallisille esiintyjille. Yhteensä esiintyy kahdeksan bändiä. Pääesiintyjä on suomirock-yhtye Kotiteollisuus. Musiikillinen skaala kallistuu vahvasti rockiin, mutta tarjolla on myös kevyempää musiikkia esittävä Kake Randelin ja huumorimusiikin ystäville suunnattu Aarne Tenkanen & Tempuntekijät.

Tapahtuman järjestävät Pub Sivuluisun puuhamiehet Ville Nieminen ja Jussi Tuomaala, ja tuotannosta vastaa kulttuurituottaja Jaakko Erkinheimo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.