Lintukodin joulujuhla

Oli hienoa seurata, kuinka tärkeää kaikille oli päästä kokemaan joulun odotusta, tunnelma oli herkkä ja lämmin. Joululaulut muistuivat jokaiselle mieleen, kaikuivat kauniisti.

Luonto on kääriytynyt valkoiseen kuurahuntuun, järven ranta saanut kirkkaan peilijään. Aurinkokin näyttäytyy. Jouluvalot tuikkivat ikkunoista, lyhdyt palavat rappusilla. Sisällä koristeet, kuuset ja kynttilät tuovat joulun tunnelmaa.

On alkamassa perinteinen puurojuhla Lintukodin asukkaille, omaisille ja ystäville. Talo on täynnä iloista puheensorinaa molemmissa kerroksissa. Saimme kutsun SPR:n Lappajärven osaston ystävinä tulla auttamaan henkilökuntaa joulupuuro- ja kahvitarjoilussa sekä ohjelmassa. Heillä ollut suuri työ järjestäessään tapahtumaa.

Tarjoilun ja hyvän kahvituksen sekä runsaan arpapöydän kautta siirryttiin päiväsaleihin jossa Jani-hoitaja yläkerrassa ja minä alakerrassa kitaran säestyksellä laulatimme joululauluja. Asukkaat johdattivat paikalle ystävälliset hoitajat, jokaisen viereen istui läheinen. Oli hienoa seurata, kuinka tärkeää kaikille oli päästä kokemaan joulun odotusta, tunnelma oli herkkä ja lämmin. Joululaulut muistuivat jokaiselle mieleen, kaikuivat kauniisti.

Elsa Rajala esitti kauniin jouluevankeliumirunon. Tilaisuus päättyi lauluun Maa on niin kaunis. Toivotimme toisillemme ja omaisille hyvää adventin aikaa ja hyvää joulua. Myös jokaiselle tapahtuman järjestämiseen osallistuneelle tavalla tai toisella. Kiitos kutsusta johtajalle, että saimme tulla joulujuhlaanne. Jatketaan yhteistyötä. Teette arvokasta työtä vanhusten parissa. Kaveria ei jätetä.

Jaa juttu: