Vimpelissä laulettiin isille

Ilona ja Riitta Turpela lupautuivat laulamaan isien illassa Marja-Leena Harisen pyytäessä. He esittivät laulun Rakkaus on lahja Jumalan.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ohjelmassa oli yhteislaulua, päiväkerholaisten laulua, sketsejä sekä kirkkoherra Ilkka Lehdon pitämä iltahartaus, jossa hän muistutti anteeksi antamisen tärkeydestä Joosefin ja tämän veljien tarinan myötä. Lopuksi kahviteltiin.

–Ihana tilaisuus, tykkäsin, totesi lastensa kanssa musisoinut Maria Kangasaho.

–Marja-Leena (Harinen) jaksaa nähdä vaivaa näiden tilaisuuksien eteen.

Seurakunnan lastenohjaaja Marja-Leena Harinen iloitsi tilaisuuden onnistumisesta.

–Väkeä oli enemmän kuin odotin.

Hän on vuosien varrella pohtinut, kuinka saada toimimaan isille tarkoitettu ilta. Äitipäivän alla järjestettävästä äitien illasta on tullut tärkeä perinne.

–Isät kyllä tulevat seurakunnan tapahtumiin, kuten lasten yhteissyntymäpäiville, muun perheen mukana, mutta muuten heitä on vaikea saada liikkeelle.

Aikaisemmin isäinpäivää on juhlistettu päiväkerhon toiminnassa ja viime vuonna isät kertoivat tunteistaan paneelikeskustelussa.

–Viime äitienpäivän alla keksin, että mitä jos äidit ja lapset laulaisivatkin isille isäinpäivän kunniaksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.