Kunnanjohtajan virkaa haki kahdeksan

Vimpelin kunnanjohtajan virkaan saapui määräaikaan mennessä kahdeksan hakemusta. Virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Aalto, Johannes (Soini), Ahvenniemi, Maria (Lappajärvi), Gustafsson, Sami (Turku), Heinola Eija (Lavia), Kataja, Miika (Seinäjoki), Latikka, Jarmo Antero (Ilmajoki), Mulari, Harri (Vimpeli) ja Rantalahti, Mikko (Vimpeli).

Juttua korjattu maanantaina 29. lokakuuta kello 20.19. Korjattu Mikko Rantalahden nimi oikeaksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.