Hermanni Sankelo Pohjanmaan kokoomusnuorten johtoon

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVELÄISLÄHTÖINEN Hermanni Sankelo valittiin syyskokouksessa Pohjanmaan kokoomusnuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2019.

Sankelo nimeää kaksi asiaa, joihin kokoomusnuorissa tullaan hänen johdossaan keskittymään.

–Ensimmäinen teemamme on, että Pohjanmaan kokoomusnuoret pyrkivät madaltamaan nuorten ennakkoluuloja politiikkaa kohtaan ja lisäämään jäsenmääräänsä. Tähän tavoitteeseen on mahdollista päästä järjestämällä aktiivisesti matalan kynnyksen tapahtumia, hän sanoo.

–Toinen tärkeä periaatteemme on ylläpitää ja parantaa Pohjanmaan profiilia aktiivisena nuorisopoliittisena alueena. Olemme paikalla aina silloin, kun tapahtuu ja päätetään, niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla, emmekä jätä omaa ääntämme sanomatta tilanteen niin vaatiessa.

Vuonna 1996 syntynyt Sankelo on toiminut Vaasan kokoomusnuorten hallituksessa ja puheenjohtajana viime vuoden marraskuusta lähtien.

Hän opiskelee hallintotieteitä Vaasan yliopistossa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.